Utvecklingen på marknaden är för långsam när det gäller mer miljövänliga lösningar, och som vi alla vet – det börjar bli bråttom. Vår gemensamma globala miljö, precis som din arbetsmiljö är för viktig för att vänta!

Så vi slutade vänta och för mer än ett år sedan började vi resan med att utveckla ett helt nytt sortiment för användning inom sanering av klotter och rengöring med målet att helt eller delvis  eliminera användningen av traditionella lösningsmedel, VOC, utan att kompromissa med effekten.

Och idag är framtiden här – vi kan nu visa upp det senaste inom förebyggande arbete, rengöring och borttagning av graffiti med den absolut modernaste tekniken för effektiva lösningar för skydd och skötsel av dina fasader, tåg och bussar.

Först ut ber vi att få presentera OneRemove Graffiti Remover X och det är inte utan viss stolthet.

Som första professionella graffitirengöringsprodukt har OneRemove Graffiti Remover X erhållit Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval.

OneRemove Graffiti Remover X är en miljöriktig VOC-fri klotterborttagare för ytor som blivit nerklottrat med sprayklotter, silverfärg, guldfärg, tectylspray, färgbomber och tusch.

Produkten används exteriört och interiört på tåg, metro, spårvagn, buss, industrilackerad metall, glas, textil och aluminium. Klottersanering på fasader och ytor av betong, tegel, granit, marmor sandsten, klinker, terrazzo och kalksten.

För mer information:

Bo Sundkvist
bosse@surfaceproducts.se